OTA YHTEYTTÄ


Paljonko on 1 plus 7 ?  
Ota yhteyttä ››
Suomeksi | in English | Svenska

EDUSTUKSET

Osteo-Tech
›› Innomed
›› Ulrich Medical
›› Medartis
Articular
›› Arthrex

Ulrich logo_200

Dynaaminen perheyritys

Heinrich C. Ulrich perusti yrityksen vuonna 1912 Ulmissa, Saksassa. Yritys on säilynyt tähän päivään saakka perheyrityksenä. Olemme yrityksessä päivittäin henkilökohtaisesti tekemisissä toistemme kanssa sekä myös kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa.

Spinal Systems -yksikkö valmistaa ja jakelee pääasiassa titaanista valmistettuja implantteja, joita käytetään kaula-, rinta- ja lannerankavammojen sekä -sairauksien hoidossa.

Ulrich Medical tunnetaan teknologisena johtajana tietokonetomografiassa ja magneettikuvauksissa käytettävien varjoaineinjektoreiden alalla. Nämä tuotteet tarjoavat luotettavaa tukea huippulaadukkaaseen diagnostiseen kuvantamiseen.

Kaikkien Ulrich Medical® -kiristyssiteiden tavaramerkkinä ovat helppo käsittely leikkaussalissa sekä kokonaisvaltainen turvallisuuskonsepti potilasturvallisuuden maksimoimiseksi. Pätevän ja motivoituneen asiakaspalvelutiimimme ansiosta Ulrich Medical® -asiakkaat saavat aina yksilöllistä ja kattavaa tukea käyttöpaikalla.

Surgical instruments -yksikkö on kuulunut yritykseen sen perustamisesta lähtien. Yksikkö valmistaa lähes 4 000 instrumenttia ja kiristyssidettä, joita käytetään useissa erilaisissa toimenpiteissä ja lääketieteellisissä tutkimuksissa.

Tutustu päämiehen sivuihin »

MYYNTI

Päivi Pulliainen
Myyntiedustaja
Itä-Suomi
040 5516 555
paivi.pulliainen (@) articular.fi
Raine Oksanen
Myyntiedustaja
Uusimaa ja Etelä-Suomi
040 5704 555
raine.oksanen (@) articular.fi
Maarit Kettunen
Myyntiedustaja
Pohjois-Suomi
040 7020 555
maarit.kettunen (@) articular.fi