Osteo-Techin erityisalueena ovat hyaluronaatit sekä käsi-, jalkaterä-, tekonivel- ja selkäkirurgiassa käytettävät tuotteet.

Toimitus seuraavaksi arkipäiväksi

Toimistomme ja varastotilamme sijaitsevat Helsingin Lauttasaaressa, mistä saamme tuotteet nopeasti asiakkaillemme lyhyelläkin varoitusajalla. Toimitamme kaikki ennen klo 15 vastaanotetut tuote- ja lainasettitilaukset seuraavaksi arkipäiväksi Suomen jokaiseen kuntaan.

Kouluttaja mukaasi leikkaukseen

Yrityksellemme on tärkeää olla mukana terveydenhuollon hoitomenetelmien kehittämisessä ja potilaiden elämänlaadun parantamisessa. Tilatessanne tuotteitamme voitte halutessanne pyytää edustajamme mukaan toimenpiteeseen. Käyttöopastus ja esittelyt tapahtuvat asiakkaidemme tiloissa sairaaloissa, leikkaussaleissa sekä Euroopassa yhteistyökumppaneidemme koulutuskeskuksissa.

Itämeren puolesta

Osteo-Tech osallistuu Itämeren ja pohjoisten vesistöjen suojeluun. Viimeksi tuimme toiminnallamme projektia, jossa kaksi suomalaista purjehtijaa, John Blässar ja Markus Mustelin, ylittivät Atlantin soutaen. Tempauksen tarkoituksena oli kerätä 100 000 euron rahoitus John Nurmisen Säätiölle ja Pidä Saaristo Siistinä ry:lle.

Voit lukea tarkemmin projektista alla olevan linkin kautta ja osallistua kanssamme Itämeren suojelutyöhön.

www.tworowingfinns.fi