KONTAKTA OSS


Paljonko on 3 plus 5 ?  
Kontakta oss ››
Suomeksi | in English | Svenska

REPRESENTATIONER

Osteo-Tech
›› Innomed
›› Ulrich Medical
›› Medartis
Articular
›› Arthrex

Ulrich-logo_200

Ett dynamiskt familjeföretag

Heinrich C. Ulrich grundade företaget 1912 i Ulm i Tyskland. Företaget har fram till dags dato fortsatt som ett familjeföretag. Vi står i företaget dagligen i personlig kontakt med varandra samt även med våra partners och kunder.

Spinal Systems -enheten tillverkar och distribuerar i huvudsak av titan tillverkade implantat, som används i vården av skador och sjukdomar i halsryggen, bröstryggen och ländryggen.

Ulrich Medical är känt som teknologisk ledare vad gäller injektorer av kontrastämnen för användning i datortomografi och magnetisk resonanstomografi. Dessa produkter erbjuder tillförlitligt stöd för toppkvalitativ diagnostisk bildtagning.

Varumärket för alla Ulrich Medical® -tryckförband är att de är lätta att hantera i operationssalen samt ett övergripande säkerhetskoncept för att maximera patientsäkerheten. Tack vare vårt kompetenta och motiverade kundbetjäningsteam får Ulrich Medical® -kunderna alltid personligt och omfattande stöd på användningsplatsen.

Surgical instruments -enheten har ingått i företaget alltsedan dess grundande. Enheten tillverkar nästan 4 000 instrument och tryckförband, som används vid ett flertal olika ingrepp och medicinska undersökningar.

Besök företagets hemsida »

Försäljning

Päivi Pulliainen
Försäljningsrepresentant
Östra Finland
040 5516 555
paivi.pulliainen (@) articular.fi
Raine Oksanen
Försäljningsrepresentant
Nyland och södra Finland
040 5704 555
raine.oksanen (@) articular.fi
Maarit Kettunen
Försäljningsrepresentant
Norra Finland
040 7020 555
maarit.kettunen (@) articular.fi